LIVESTREAM
Livestreamen is de core business van LivestreamFactory. We zijn een full-service productiebedrijf en experts op het gebied van livestreamen en alle aangrenzende faciliteiten.
De innoverende technieken die in huis aanwezig zijn zorgen ervoor dat we elk evenement kunnen livestreamen. Dus organiseer je binnenkort een seminar, een workshop of misschien een congres en wil je dit graag laten livestreamen? Wij regelen dit voor je.Elke livestreamproductie wordt op maat gemaakt en is dus volledig afhankelijk van jouw wensen.
Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor jouw evenement?
VIDEO- & DRONEPRODUCTIES
Bij storytelling is het van belang dat je mensen ook op
een emotioneel niveau weet aan te spreken.
In alle producties die we verzorgen streven we de hoogste kwaliteit na. Het vertellen van verhalen waarbij mensen op emotioneel niveau geraakt worden draagt bij aan een krachtige boodschap die blijft hangen.

Om ervoor te zorgen dat we dit doel bereiken voegen onze experts graag een extra effect toe aan beeld, namelijk beelden vanuit de lucht. Maak kennis met één van onze drones voor een pakkende boodschap.

Bekijk hieronder het pakket dat past bij jouw wensen.
360° OPNAMES
Een nieuwe dimensie toevoegen aan video's.
LivestreamFactory is op de hoogte van de nieuwste innovaties en technieken. Ook op het gebied van nieuwe camera technieken zijn we erg geïnteresseerd in de mogelijkheden. Zo werken we met de nieuwste 360° camera die ervoor zorgt dat er een totaal nieuwe dimensie kan worden toegevoegd aan het maken van video's maar ook live opnames.

Het grootste voordeel van deze camera?
De connectie die gemaakt wordt met de kijker. Hier maakt een passieve houding plaats voor een actieve houding. Een 360° camera filmt, zoals de naam al zegt, volledig rond. Zodoende is het mogelijk de gebruiker een virtual reality ervaring te bieden.

Bij het maken van deze opname of film denken we actief mee vanuit kennis en expertise. Samen bespreken we de mogelijkheden waarbij het doel van de opname centraal staat.
VIRTUAL REALITY & AUGMENTED REALITY
Opnieuw verbinden met jouw doelgroep door middel van VR, AR & MR.
Virtuel Reality (VR) maakt de werkelijkheid virtueel op het gebied van visie. Het geeft de gebruiker toegang tot een eindeloze onwerkelijke wereld waarin elke wens een mogelijkheid kan worden. De gebruiker stapt letterlijk in zijn of haar eigen 3D wereld door simpelweg de VR bril op te zetten.

Augmented Reality (AR) maakt meer de connectie met het hedendaagse leven door elementen toe te voegen aan een werkelijk beeld. AR geeft de mogelijkheid informatie te ontvangen via een telefoon over de omgeving waar de deelnemer zich in bevindt. Live, direct of indirect.

Mixed Reality (MR) brengt VR en AR samen door realistische 3D beelden in de fysieke wereld te plaatsen. De vermenging van de werkelijke en virtuele wereld zorgt voor een indruk van de werkelijkheid waarin de gebruiker de regisseur is. Op het gebied van gebruik verschillen VR, AR en MR dus van elkaar, maar door middel van de belevenis zijn ze ook met elkaar verbonden.

Virtual-, Augmented- & Mixed Reality is iets wat op maat gemaakt wordt en is geheel afhankelijk van jouw wensen.
Wil je weten wat voor jouw de mogelijkheden zijn binnen jouw budget?.
GREENSCREEN- & Fotostudio

Innoverende reportages door de inzet van een greenscreen en een vernieuwde fotostudio.
De greenscreen techniek maakt al het onmogelijke mogelijk. Deze techniek zorgt ervoor dat je een opname op welke locatie dan ook ter wereld kunt uitvoeren, in een mum van tijd.

Dit betekent dat we elke gewenste achtergrond kunnen toevoegen aan vast én bewegend beeld. Wil je een interview afnemen op het Sint Pietersplein in Rome? Wij regelen dit voor je door middel van een green screen, zo past dit toch in je drukke agenda. In onze professionele studio maken we kwalitatieve foto- en video-opnames door te werken met licht en geluid.


Een eerste indruk maak je maar één keer, doe het goed.
Click to order
Cart
Uw bestelling
Total: 
Bedrijf
Naam
Email
Telefoonnummer
Opmerkingen
Vraag een vrijblijvend gesprek aan.
Kies je onderwerp
Je gegevens worden conform onze privacy & cookie verklaring verwerkt.
Made on
Tilda