FAIRPLAY
Big Booster Knock Out / Extra Bonus Showdown
Fairplay
Big Booster Knock Out / Extra Bonus Showdown
Drie rondes, 3 winnaars, 3 keer kans op € 10.000 dat is de Big Booster Knockout!
Drie rondes, 6 winnaars, iedere maand 2 keer kans op € 1.000: it's Showdown time! Naast de landelijke hoofdprijzen van 2x € 1.000 worden per speelronde ook lokale prijzen (2x € 100,- per casino) verloot.
KINGS OF ARCHERY
Recurve Men Finals
KINGS OF ARCHERY
Kings of Archery is het grootste handboog-indoorevenement
in Nederland met deelname van de sterkste
handboogschutters ter wereld.
Het toernooi is uitgegroeid tot een toernooi waar schutters rekening mee houden in hun agenda. Ook is de aandacht gewekt van de lokale, nationale en internationale pers.
TEDX ROERMOND
Extraordinary free run | Minded Motion
Ted X
(Technology, Entertainment, Design) is een jaarlijkse, vierdaagse bijeenkomst die in 1984 voor het eerst gehouden werd in Californië.
Sprekers worden uitgenodigd om in maximaal 18 minuten "de presentatie van hun leven" te geven over hun gebied van expertise, over een bepaald project, of iets waarvan zij vinden dat het een idee is dat verspreid moet worden.
NK DRONE RACE - 2018
Promo NK Drone Race | 2018
NK Dronerace
Het Nederlands Kampioenschap Drone Race is een competitie dat wordt georganiseerd bij verschillende modelvliegverenigingen verspreid door Nederland.
Het NK wordt georganiseerd onder de vlag van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL) en wordt erkend door de Fédération Aéronautique Internationale (FAI), ofwel World Air Sports Federation..

Je kan als deelnemer aan alle ranking wedstrijden deelnemen;
gevolgd door één "Grand-Finale".

Made on
Tilda